Meniu
Cos

TRANSPORTUL GRATUIT PENTRU PACHETELE PROMOȚIONALE NU SE CUMULEAZĂ CU ALTE PRODUSE

Burghiu pentru pamant 250-800 mm

Burghiu pentru pamant 250-800 mm
Burghiu pentru pamant 250-800 mm
Burghiu pentru pamant 250-800 mm
Nou -22 %
Burghiu pentru pamant 250-800 mm
Burghiu pentru pamant 250-800 mm
Burghiu pentru pamant 250-800 mm
Burghiu pentru pamant 250-800 mm
199,00 Lei
PRP :254,00 Lei
PRP: 199,00 Lei
Livrare rapida
Livrare rapida din stocul ProdusRedus.ro
Transport 20 RON
Transport rapid, oriunde in Romania!
Burghiu de Pământ Universal pentru Excavații Precise

Acest burghiu de pământ vă oferă o soluție eficientă și versatilă pentru excavații și săpături în diverse medii, fie că este vorba de grădinărit, agricultură sau construcții. Cu o înălțime de 800 de milimetri și un diametru de 250 de milimetri, acest burghiu este proiectat pentru a vă ajuta să realizați găuri adânci și precise în sol, indiferent de scopul dvs.

Caracteristici cheie:

Dimensiuni Impresionante: Cu o înălțime de 800 de milimetri și un diametru de 250 de milimetri, acest burghiu vă permite să săpați găuri ample și adânci în sol, facilitând o varietate de aplicații.

Compatibilitate Universală: Este compatibil cu forezele de pământ (motoburghiurile), ceea ce îl face potrivit pentru o gamă variată de lucrări, inclusiv plantarea de copaci, instalarea de garduri, fundații și multe altele.

Construcție Durabilă: Burghiul este fabricat din materiale de înaltă calitate, rezistente la uzură și coroziune, asigurându-vă că veți beneficia de performanță constantă în timp.
Eficiență în Muncă: Cu ajutorul acestui burghiu, veți putea realiza excavații mai rapide și mai precise, economisind timp și efort.

Ușor de Utilizat: Burghiul se montează și se utilizează cu ușurință, permițându-vă să efectuați lucrări de săpat eficiente, indiferent de nivelul dvs. de experiență.

Versatilitate: Indiferent de scopul dumneavoastră, acest burghiu vă va ajuta să săpați găuri uniforme și precise în sol, oferindu-vă flexibilitate în proiectele dvs.

Burghiul de pământ cu înălțimea de 800 mm și diametrul de 250 mm este un instrument esențial pentru oricine are nevoie de excavații precise și eficiente. Fie că lucrați în grădină, în agricultură sau în construcții, acest burghiu vă va ajuta să realizați găuri de calitate în sol, fără eforturi mari.

Termeni si conditii:

Termen de livrare: 2-3 zile lucratoare, de la confirmarea comenzii;

Plata se va face ramburs, curierului la primirea comenzii .

Comenzile cu mai multe produse, sunt livrate intr-un singur colet si veti plati doar o singura taxa de transport.

Comenzile de jucarii sunt de la furnizori diferiti si uneori nu pot fi puse in acelasi colet. Daca sunt de la furnizori diferiti taxa de transport se achita separat la fiecare furnizor.

Prin trimiterea comenzii, declari ca esti de acord cu termenii si conditiile de pe site, care se aplica tuturor ofertelor/produselor de pe site.


Cost livrare:

20 lei/ 5 kg  national, pe colet, indiferent localitate

La coletele ce depasesc 5 kg se adauga suplimentar 2 lei / kg 


Drept de retur:

Drept de retur 14 zile de la livrare, conform OUG 34/2014

Termen de rezolvare: aproximativ 14 zile  lucratoare

Returul se face simplu, prin solicitare de retur pe site accesand Suport Clienti/ Returnare Produse  

Costul returului sau inlocuirii va fi suportat de produsredus.ro  doar daca produsul trimis este defect, neconform sau este altul fata de produsul comandat.


In caz contrar costul de transport va fi suportat de client, conform legislatiei in vigoare! Restituirea valorii comenzii se va face exclusiv in contul bancar indicat de client.