Meniu
Cos

TRANSPORTUL GRATUIT PENTRU PACHETELE PROMOȚIONALE NU SE CUMULEAZĂ CU ALTE PRODUSE

Aparat cu ultrasunete antidaunatori Sonic Owl Alert

Aparat cu ultrasunete antidaunatori Sonic Owl Alert
Aparat cu ultrasunete antidaunatori Sonic Owl Alert
Aparat cu ultrasunete antidaunatori Sonic Owl Alert
-58 %
Aparat cu ultrasunete antidaunatori Sonic Owl Alert
Aparat cu ultrasunete antidaunatori Sonic Owl Alert
Aparat cu ultrasunete antidaunatori Sonic Owl Alert
Aparat cu ultrasunete antidaunatori Sonic Owl Alert
89,00 Lei
PRP :211,82 Lei
PRP: 89,00 Lei
Livrare rapida
Livrare rapida din stocul ProdusRedus.ro
Transport 20 RON
Transport rapid, oriunde in Romania!

Aparatul cu ultrasunete antidaunatori este răspunsul la provocările dăunătorilor în agricultură. Funcționând pe baza ultrasunetelor, acest dispozitiv emite unde sonore pe o frecvență specifică, neaudibile pentru om, dar extrem de perturbatoare pentru dăunători. Cu o instalare ușoară în culturile dumneavoastră, acest aparat creează o barieră invizibilă care îi ține la distanță pe gândaci, țânțari, șoareci și alte dăunătoare, fără a utiliza substanțe chimice nocive.

De ce este important? Aparatul cu ultrasunete antidaunatori nu doar protejează culturile, ci și conservă mediul înconjurător. Oferind o alternativă ecologică la pesticidele tradiționale, acesta nu poluează solul sau apa, contribuind la o agricultură durabilă. În plus, nu există riscul ca dăunătorii să dezvolte rezistență la ultrasunete, așa cum se întâmplă în cazul pesticidelor.

Produsele noastre de pe Produs Redus sunt selecționate cu atenție pentru a vă oferi cele mai bune opțiuni. Aparatul cu ultrasunete antidaunatori este disponibil în variante potrivite pentru diferite tipuri de culturi și dimensiuni de teren. Fiind ușor de utilizat, puteți începe să vă protejați investiția în agricultură imediat.

Cu ajutorul aparatului cu ultrasunete antidaunatori, vă puteți asigura că recolta dumneavoastră va fi mai sănătoasă și mai profitabilă. Nu ați putea alege o soluție mai bună pentru a vă menține culturile în siguranță și pentru a contribui la protejarea mediului înconjurător.

În concluzie, ne mândrim cu oferta noastră de produse de calitate și cu angajamentul nostru față de un mediu mai curat. Cumpărați acum aparatul cu ultrasunete antidaunatori de pe Produs Redus și experimentați beneficiile unei agriculturi sustenabile și a recoltelor prospere.

Termeni si conditii:

Termen de livrare: 2-3 zile lucratoare, de la confirmarea comenzii;

Plata se va face ramburs, curierului la primirea comenzii .

Comenzile cu mai multe produse, sunt livrate intr-un singur colet si veti plati doar o singura taxa de transport.

Comenzile de jucarii sunt de la furnizori diferiti si uneori nu pot fi puse in acelasi colet. Daca sunt de la furnizori diferiti taxa de transport se achita separat la fiecare furnizor.

Prin trimiterea comenzii, declari ca esti de acord cu termenii si conditiile de pe site, care se aplica tuturor ofertelor/produselor de pe site.


Cost livrare:

20 lei/ 5 kg  national, pe colet, indiferent localitate

La coletele ce depasesc 5 kg se adauga suplimentar 2 lei / kg 


Drept de retur:

Drept de retur 14 zile de la livrare, conform OUG 34/2014

Termen de rezolvare: aproximativ 14 zile  lucratoare

Returul se face simplu, prin solicitare de retur pe site accesand Suport Clienti/ Returnare Produse  

Costul returului sau inlocuirii va fi suportat de produsredus.ro  doar daca produsul trimis este defect, neconform sau este altul fata de produsul comandat.


In caz contrar costul de transport va fi suportat de client, conform legislatiei in vigoare! Restituirea valorii comenzii se va face exclusiv in contul bancar indicat de client.