Meniu
Cos

Va rugam introduceti ID-ul comenzii mai jos si o optiune pentru retur.

Veti primi pe adresa de email o confirmare pentru operatiunea de retur

Daca aveti o problema tehnica cu produsul comandat de pe site sau produsul este mic va rugam completati formularul de retur de mai jos.
Ai 2 variante de retur :

1.Ramburs
Returnarea banilor pentru produsele achizitionate.
Rambursul se poate realiza doar pentru coletele achizitionate in 30 de zile .Asigura-te ca nu ai depasit acest interval.
2. Inlocuire produse
Daca produsul prezinta un defect de fabricatie sau nu functioneaza corespunzator, daca ai ales marimea gresita vom inlocui produsul GRATUIT!
Cererea de retur in acest caz se completeaza in maxim 24 h de la primirea produsului.
Noi inlocuim produsele GRATUIT!
Ce trebuie sa faci?
1.Ambaleaza produsele corespunzator pentru a nu se deteriora pe timpul transportului.Un curier se va prezenta la tine in 1-3 zile lucratoare dupa ce ai depus cererea de retur , pentru ridicarea coletului.
Dupa ce este analizat returul vei primii banii inapoi in contul bancar indicat in cererea de retur .Daca nu ai cont bancar ii vom returna prin mandat postal.
2.Daca doresti inlocuire un curier va ajunge la tine cu produsul inlocuitor completat in cererea de inlocuire .Ambaleaza produsul pentru a nu se deteriora in timpul transportului si il vei preda curierului la schimb.Schimbul de colete poate dura 1-3 zile lucratoare.

Daca nu te-ai lamurit ne poti contacta telefonic sau la email : office.produsredus@gmail.com

Formular Retur