Meniu
Cos

Va rugam introduceti ID-ul comenzii mai jos si o optiune pentru retur.

Veti primi pe adresa de email o confirmare pentru operatiunea de retur

Daca aveti o problema tehnica cu produsul comandat pe produsredus.ro va rugam completati formularul de retur de mai jos.
Ai 2 variante de retur :

1.Ramburs
Returnarea banilor pentru produsele achizitionate.
Rambursul se poate realiza doar pentru coletele achizitionate in 30 de zile .Asigura-te ca nu ai depasit acest interval.
2. Inlocuire produse
Daca produsul prezinta un defect de fabricatie sau nu functioneaza corespunzator, vom inlocui produsul GRATUIT!
Cererea de retur in acest caz se completeaza in maxim 24 h de la primirea produsului.
Ce trebuie sa faci?
1.Ambaleaza produsele corespunzator pentru a nu se deteriora pe timpul transportului.Un curier se va prezenta la tine in 1-3 zile lucratoare dupa ce ai depus cererea de retur , pentru ridicarea coletului.(In cazul in care produsul nu prezinta defecte taxa de curierat este de 18 lei)
Dupa ce este analizat returul vei primii banii inapoi in contul bancar indicat in cererea de retur .Daca nu ai cont bancar ii vom returna prin mandat postal.
2.Daca doresti inlocuire un curier va ajunge la tine cu produsul inlocuitor completat in cererea de inlocuire .Ambaleaza produsul pentru a nu se deteriora in timpul transportului si il vei preda curierului la schimb.Schimbul de colete poate dura 1-3 zile lucratoare.
Atentie daca produsul nu prezinta defecte de fabricatie ,daca a-ti ales o marime prea mica sau oricare alt motiv pentru care vrei sa returnezi produsul transportul se achita de catre dumneavoastra!
Taxa pentru schimb de colete este 23 lei
Daca nu te-ai lamurit ne poti contacta telefonic sau la email : office.produsredus@gmail.com

Formular Retur