Meniu
Cos

TRANSPORTUL GRATUIT PENTRU PACHETELE PROMOȚIONALE NU SE CUMULEAZĂ CU ALTE PRODUSE

Garantie

Certificat de garantie


  1. repararea produsului;
  1. inlocuirea produsului cu altul identic.
Pentru reclamatii si service post-vanzare va rugam sa va adresati la telefon 0752082207 .

DEALS SHOP ONLINE SRL  declara pe proprie raspundere ca produsele comercializate corespund documentatiilor de executie ale fabricantilor, fapt atestat prin certificatele de calitate emise de producatori.

DEALS SHOP ONLINE SRL  acorda o garantie comerciala pe o perioada 24 luni pentru toate articolele comercializate pe site. Perioada garantiei comerciale este stipulata si in instructiunile de utilizare Garantia acordata nu afecteaza drepturile consumatorilor prevazute de Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora. Defectele aparute dupa termenul de garantie, insa nu mai tarziu de 2 ani de la achizitionare, ca urmare a unor vicii ascunse, confirmate prin expertize tehnice de catre serviciul post-vanzare, se repara gratuit de DEALS SHOP ONLINE SRL 

Modalitati de asigurare a garantiei:

Garantia se acorda pentru produsele comercializate de DEALS SHOP ONLINE SRL   ale caror instructiuni de utilizare au fost respectate intocmai. Nu se asigura garantie pentru produsele deteriorate din cauza nerespectarii instructiunilor de utilizare, intretinere si manipulare cat si a interventiei neautorizate asupra acestora.

Orice reclamatie va fi insotita de datele de indentificare ale consumatorului, factura fiscala (copie), de certificatul de garantie si de chitanta eliberata de catre operatorul de servicii postale (curier), in cadrul termenului de garantie mentionat in instructiunile de utilizare ale produsului.

DEALS SHOP ONLINE SRL  se obliga ca, dupa receptionarea produsului reclamat ca defect, sa procedeze la solutionarea reclamatiilor considerate intemeiate, in termen de 15 zile calendaristice, prin una din urmatoarele masuri reparatorii:

Daca repararea sau inlocuirea produsului sunt imposibile, consumatorul are dreptul la rezolutiunea totala sau partiala a contractului, dupa caz, si respectiv la restituirea contravalorii totale sau partiale a produsului.

In cazul unui defect (defect – produs aflat in garantie) returnati doar produsul in cauza la adresa : Glina,str.Libertatii,nr.302,jud.Ilfov

 Drepturile si obligatiile consumatorului sunt cele prevazute in in O.G.21/1992 republicata, cu modificarile ulterioare, privind protectia consumatorilor, Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora.

Unitatea ServiceGlina,str.Libertatii,nr.302,jud.Ilfov