Meniu
Cos

Livrarea produselor

Livrarea produselor


Livram numai pe teritoriul Romaniei , cu ajutorul companiilor cu profil de curierat rapid.
1 -3  zile lucratoare, de la confirmarea comenzii.
Exceptie fac comenzile din weekend, care vor fi livrate incepand de  luni.
Poti sa ne soliciti livrarea si in alta zi, doar mentionand acest lucru.
Compania care se ocupa de expeditii pentru produsredus.ro este :Urgent Cargus ,numita in continuare partener.
Tarif unic pe expeditie 18 ron.
Coletele care depasesc 2 kg sunt taxate suplimentar cu 1 leu / kg
In momentul in care ati primit/ridicat coletul de la curier, va rugam sa verificati integritatea coletului iar in situatia in care observati ca ambalajul este deteriorat ori vi se pare suspect (suspectati faptul ca a fost desfacut) atunci va rugam sa desfaceti coletul in prezenta curierului pentru a verifica continutul coletului. Orice probleme legate de integritatea coletului (colet spart, banda adeziva personalizata este rupta si inlocuita, etc) ori de continutul coletului (produse lipsa, deteriorate, etc) va trebui sa le semnalati imediat pe procesul verbal de predare/primire al curierului si in prezenta curierului, in caz contrar societatea noastra nu este responsabila pentru integritatea produselor sau continutul coletului deoarece nu putem demara procedurile legale necesare intre societatea noastra si firma de curierat. Va multumim. 
 

Livrare gratuita se face pentru comenzile de minim 500 Ron (greutate colet maxima admisa 5 Kg)Pentru stabilirea condiţiilor de returnare a produsului, contactati-ne la adresa de e-mail inscrisa pe factura in care sa specificati motivul pentru care returnati produsul impreuna cu o poza a defectului vizibil (in cazul in care este posibila fotografierea).
 
ATENTIE!
Pentru platile in avans este necesar sa ne contactati telefonic inainte de efectuarea platii pentru a verifica disponibilatea produsului in stoc.

Prin acest serviciu, produsele comandate vor fi livrate la orice adresa dorita de tine, cu o durata a expedierii de :