Meniu
Cos

TRANSPORTUL GRATUIT PENTRU PACHETELE PROMOȚIONALE NU SE CUMULEAZĂ CU ALTE PRODUSE

Aparat de tuns Vgr V989 fara fir

Aparat de tuns Vgr V989 fara fir
Aparat de tuns Vgr V989 fara fir
Aparat de tuns Vgr V989 fara fir
-35 %
Aparat de tuns Vgr V989 fara fir
Aparat de tuns Vgr V989 fara fir
Aparat de tuns Vgr V989 fara fir
Aparat de tuns Vgr V989 fara fir
130,00 Lei
PRP :199,00 Lei
PRP: 130,00 Lei
Livrare rapida
Livrare rapida din stocul ProdusRedus.ro
Transport 20 RON
Transport rapid, oriunde in Romania!
Aparat de tuns Vgr V989 fara fir

Modelul V-989 este un aparat de tuns și îngrijit pentru păr, conceput pentru a oferi o experiență de tuns eficientă și comodă acasă. Cu caracteristici tehnice avansate și accesorii utile, acest aparat vă ajută să vă mențineți aspectul personal într-un mod simplu și eficient. Iată o descriere detaliată a acestui produs:

Design Reîncărcabil și Compact: Aparatul V-989 este alimentat de o baterie reîncărcabilă, ceea ce îl face ușor de utilizat fără a fi nevoie de cabluri sau prize în timpul tunsului. Designul compact al aparatului asigură o manevrare ușoară și control optim în timpul utilizării.

Metodă de Curățare Eficientă: Aparatul dispune de cuțite din oțel inoxidabil de înaltă calitate, care asigură o tăiere precisă și eficientă a părului. Aceste cuțite pot fi curățate cu ușurință după utilizare, menținându-le ascuțite și igienice.

Accesorii Variate: Pachetul include o varietate de accesorii utile, inclusiv un capac de protecție a capului sculei și trei piepteni de limită cu lungimi diferite (1,5 mm, 3 mm și 4,5 mm). Aceste accesorii vă permit să reglați lungimea părului tuns în funcție de preferințe.

Timp de Încărcare și Utilizare: Aparatul se încarcă complet în aproximativ 2 ore și oferă un timp de utilizare de până la 180 de minute. Această durată de utilizare extinsă vă permite să efectuați mai multe tunsuri înainte de a necesita o nouă încărcare.

Tensiune Universală: Cu o tensiune de alimentare între 100-240V, aparatul V-989 este compatibil cu surse de alimentare din întreaga lume, ceea ce îl face potrivit pentru călătorii și utilizare globală.

Zgomot Redus: Aparatul funcționează la un nivel de zgomot redus, între 46 și 70 decibeli, asigurând un mediu de lucru liniștit și fără disconfort auditiv.

Utilizare Versatilă: Aparatul V-989 este potrivit pentru utilizarea generală, inclusiv pentru tunsul părului de pe cap sau pentru îngrijirea părului facial.

Conținutul Pachetului: Pachetul include gazda aparatului, un cablu de încărcare, o perie de curățare, un capac de protecție a capului sculei, trei piepteni de limită cu diferite lungimi și un manual de utilizare.

Termeni si conditii:

Termen de livrare: 2-3 zile lucratoare, de la confirmarea comenzii;

Plata se va face ramburs, curierului la primirea comenzii .

Comenzile cu mai multe produse, sunt livrate intr-un singur colet si veti plati doar o singura taxa de transport.

Comenzile de jucarii sunt de la furnizori diferiti si uneori nu pot fi puse in acelasi colet. Daca sunt de la furnizori diferiti taxa de transport se achita separat la fiecare furnizor.

Prin trimiterea comenzii, declari ca esti de acord cu termenii si conditiile de pe site, care se aplica tuturor ofertelor/produselor de pe site.


Cost livrare:

20 lei/ 5 kg  national, pe colet, indiferent localitate

La coletele ce depasesc 5 kg se adauga suplimentar 2 lei / kg 


Drept de retur:

Drept de retur 14 zile de la livrare, conform OUG 34/2014

Termen de rezolvare: aproximativ 14 zile  lucratoare

Returul se face simplu, prin solicitare de retur pe site accesand Suport Clienti/ Returnare Produse  

Costul returului sau inlocuirii va fi suportat de produsredus.ro  doar daca produsul trimis este defect, neconform sau este altul fata de produsul comandat.


In caz contrar costul de transport va fi suportat de client, conform legislatiei in vigoare! Restituirea valorii comenzii se va face exclusiv in contul bancar indicat de client.