Meniu
Cos

TRANSPORTUL GRATUIT PENTRU PACHETELE PROMOȚIONALE NU SE CUMULEAZĂ CU ALTE PRODUSE

Trenulet electric de jucarie cu 60 de piese domino

Trenulet electric de  jucarie cu 60 de piese domino
Trenulet electric de  jucarie cu 60 de piese domino
Nou -48 %
Trenulet electric de  jucarie cu 60 de piese domino
Trenulet electric de  jucarie cu 60 de piese domino
Trenulet electric de jucarie cu 60 de piese domino
57,00 Lei
PRP :109,00 Lei
PRP: 57,00 Lei
Livrare rapida
Livrare rapida din stocul ProdusRedus.ro
Transport 20 RON
Transport rapid, oriunde in Romania!
Locomotiva / Trenul cu piese Domino este mai mult decât un simplu joc - este o aventură captivantă care încurajează învățarea, dezvoltarea abilităților cognitive și stimularea creativității. Această versiune a jocului Domini este concepută pentru a îmbunătăți inteligenta spațială a copiilor, încurajându-i să recunoască culorile, formele și să dezvolte abilitățile lor de grupare.

Beneficii Educaționale și Caracteristici:

Stimularea Inteligenței Spațiale: Prin dispunerea și plasarea strategică a pieselor de domino, copiii își dezvoltă abilitățile spațiale și învață să anticipeze consecințele acțiunilor lor.

Învățare Interactivă: Jocul încurajează recunoașterea culorilor și formelor, iar plasarea pieselor de domino îi ajută pe copii să învețe despre secvențe și ordine.

Dezvoltarea Concentrării și a Abilităților Motorii Fine: Copiii trebuie să fie concentrați și să folosească mișcări precise pentru a plasa corect piesele de domino. Acest lucru ajută la dezvoltarea abilităților motorii fine și la creșterea capacității de concentrare.

Îmbunătățirea Relațiilor Interpersonale: Jucând împreună, copiii învață să lucreze în echipă, să comunice eficient și să își dezvolte abilitățile de cooperare și rezolvare a conflictelor.

Locomotivă Electrică Automată: Cu ajutorul locomotivei electrice, copiii pot să se bucure de distracția de a asista la aranjarea automată a pieselor de domino. Nu este nevoie decât să adaugeți piesele în slot, să porniți motorul și să ghidați locomotiva prin simpla rotire a cosului sau, pe traseul dorit.
Conținutul Setului:

60 de piese de domino, împărțite în 4 culori (20 de piese / culoare: albastru, galben, verde)

Locomotivă electrică (varianta mare)

Accesorii pentru construirea traseului

Locomotiva / Trenul cu piese Domino este nu doar o modalitate distractivă de petrecere a timpului liber, ci și o unealtă educațională valoroasă care încurajează învățarea activă și dezvoltarea abilităților esențiale pentru viață. Este un joc perfect pentru a petrece timp de calitate în familie sau în grupuri de prieteni, stimulând imaginația și creativitatea copiilor într-un mod interactiv și distractiv.

Termeni si conditii:

Termen de livrare: 2-3 zile lucratoare, de la confirmarea comenzii;

Plata se va face ramburs, curierului la primirea comenzii .

Comenzile cu mai multe produse, sunt livrate intr-un singur colet si veti plati doar o singura taxa de transport.

Comenzile de jucarii sunt de la furnizori diferiti si uneori nu pot fi puse in acelasi colet. Daca sunt de la furnizori diferiti taxa de transport se achita separat la fiecare furnizor.

Prin trimiterea comenzii, declari ca esti de acord cu termenii si conditiile de pe site, care se aplica tuturor ofertelor/produselor de pe site.


Cost livrare:

20 lei/ 5 kg  national, pe colet, indiferent localitate

La coletele ce depasesc 5 kg se adauga suplimentar 2 lei / kg 


Drept de retur:

Drept de retur 14 zile de la livrare, conform OUG 34/2014

Termen de rezolvare: aproximativ 14 zile  lucratoare

Returul se face simplu, prin solicitare de retur pe site accesand Suport Clienti/ Returnare Produse  

Costul returului sau inlocuirii va fi suportat de produsredus.ro  doar daca produsul trimis este defect, neconform sau este altul fata de produsul comandat.


In caz contrar costul de transport va fi suportat de client, conform legislatiei in vigoare! Restituirea valorii comenzii se va face exclusiv in contul bancar indicat de client.