Meniu
Cos

TRANSPORTUL GRATUIT PENTRU PACHETELE PROMOȚIONALE NU SE CUMULEAZĂ CU ALTE PRODUSE

Kit montaj gresie-faianta

Kit montaj gresie-faianta
Kit montaj gresie-faianta
-38 %
Kit montaj gresie-faianta
Kit montaj gresie-faianta
Kit montaj gresie-faianta
67,00 Lei
PRP :108,80 Lei
PRP: 67,00 Lei
Livrare rapida
Livrare rapida din stocul ProdusRedus.ro
Transport 20 RON
Transport rapid, oriunde in Romania!

Kit montaj gresie-faianta 

Cu Kitul Meseriașului, vei avea tot ceea ce ai nevoie pentru a realiza lucrări profesionale și precise în domeniul placării cu plăci ceramice, gresie și faianță. Acest kit cuprinde un clește autonivelant, 100 de clipsuri transparente și 100 de distanțiere, oferindu-ți un set complet de instrumente pentru a obține rezultate impecabile în proiectele tale.

Cleștele autonivelant este proiectat pentru a asigura o nivelare rapidă și precisă a plăcilor ceramice. Cu ajutorul acestui clește, vei putea regla și fixa în mod corect înălțimea plăcilor în timpul montajului. Astfel, vei obține o suprafață uniformă și perfect nivelată, evitând denivelările și inegalitățile în pardoseală sau pe pereți.

Cele 100 de clipsuri transparente incluse în kit sunt esențiale pentru a asigura o distanțare uniformă între plăci. Aceste clipsuri permit instalarea precisă și uniformă a plăcilor ceramice, gresiei sau faianței, asigurând spații constante și linii drepte între ele. Astfel, vei obține o aparență estetică impecabilă și o rezistență sporită a lucrării tale.

De asemenea, kitul conține 100 de distanțiere pentru plăci ceramice, gresie și faianță. Aceste distanțiere asigură spații regulate și constante între plăci, evitând deformarea sau alunecarea acestora în timpul procesului de uscare și fixare. Astfel, vei obține o montare precisă și sigură a plăcilor, asigurându-ți un rezultat final de înaltă calitate.

Utilizarea kitului meseriașului este simplă și accesibilă chiar și pentru cei mai neexperimentați utilizatori. Cleștele autonivelant este ușor de manevrat, iar clipsurile și distanțierele se aplică cu ușurință între plăci. Aceste instrumente sunt concepute pentru a-ți facilita munca și a asigura o instalare simplă și eficientă.

Investește în Kitul Meseriașului: Clește Autonivelant + 100 Clipsuri Transparente + 100 Distanțiere pentru Plăci Ceramice, Gresie și Faianță și bucură-te de rezultate profesionale în lucrările tale de placare. Cu aceste instrumente de înaltă calitate și precizie, vei realiza proiecte durabile și estetice, în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.

Specificatii:
Cleștii sunt disponibili în două modele: pentru montarea plăcilor pe pardoseli respectiv pentru montarea pe pereși verticali a faianței. Utilizarea cleștilor nivelatori oferă confort, înaltă precizie și fiabilitate de neegalat.

Termeni si conditii:

Termen de livrare: 2-3 zile lucratoare, de la confirmarea comenzii;

Plata se va face ramburs, curierului la primirea comenzii .

Comenzile cu mai multe produse, sunt livrate intr-un singur colet si veti plati doar o singura taxa de transport.

Comenzile de jucarii sunt de la furnizori diferiti si uneori nu pot fi puse in acelasi colet. Daca sunt de la furnizori diferiti taxa de transport se achita separat la fiecare furnizor.

Prin trimiterea comenzii, declari ca esti de acord cu termenii si conditiile de pe site, care se aplica tuturor ofertelor/produselor de pe site.


Cost livrare:

20 lei/ 5 kg  national, pe colet, indiferent localitate

La coletele ce depasesc 5 kg se adauga suplimentar 2 lei / kg 


Drept de retur:

Drept de retur 14 zile de la livrare, conform OUG 34/2014

Termen de rezolvare: aproximativ 14 zile  lucratoare

Returul se face simplu, prin solicitare de retur pe site accesand Suport Clienti/ Returnare Produse  

Costul returului sau inlocuirii va fi suportat de produsredus.ro  doar daca produsul trimis este defect, neconform sau este altul fata de produsul comandat.


In caz contrar costul de transport va fi suportat de client, conform legislatiei in vigoare! Restituirea valorii comenzii se va face exclusiv in contul bancar indicat de client.