Meniu
Cos

TRANSPORTUL GRATUIT PENTRU PACHETELE PROMOȚIONALE NU SE CUMULEAZĂ CU ALTE PRODUSE

Set 10 x Lampa solara tip torta cu efect flacara, 49 cm

Set 10 x Lampa solara tip torta cu efect flacara, 49 cm
Set 10 x Lampa solara tip torta cu efect flacara, 49 cm
Set 10 x Lampa solara tip torta cu efect flacara, 49 cm
-57 %
Set 10 x Lampa solara tip torta cu efect flacara, 49 cm
Set 10 x Lampa solara tip torta cu efect flacara, 49 cm
Set 10 x Lampa solara tip torta cu efect flacara, 49 cm
Set 10 x Lampa solara tip torta cu efect flacara, 49 cm
199,00 Lei
PRP :459,69 Lei
PRP: 199,00 Lei
Livrare rapida
Livrare rapida din stocul ProdusRedus.ro
Transport 20 RON
Transport rapid, oriunde in Romania!

Set 10 x Lampa solara tip torta cu efect flacara, 49 cm

Lampa Solara Led incorporeaza Led-uri de ultima generatie, care asigura o luminozitate constanta pe tot parcursul duratei de viata. Testele au arata ca dupa 10.000 ore de functionare luminozitatea se diminueaza cu maxim 5%.  Lampa solara de exterios este conceputa pentru a luminua si cele mai intunecate colturi ale gradinii dumneavoastra. Lampa dispune de un acumulator care capteaza energia solara si o transforma in energie electrica pe timpul noptii.

Lampa solara tip torta, LED, efect flacara, este perfect pentru a fi amplasat pe alei, scari, usi de intrare in curte, garduri, curti, etc., fiind extrem de versatila si avand o carcasa eleganta cu design oriental. In timpul zilei, panoul solar cu eficienta 17%, prezent in partea de sus, transforma lumina soarelui in electricitate si reincarca bateria. In timpul noptii lumina poate porni automat utilizand energia electrica. Dupa ce se instaleaza lumina zilei, felinarul va opri automat luminile si va intra in modul de incarcare.

Lampile cu energie solara sunt un lucru indispensabil in viata de zi cu zi si in natura. Lampa de gradina cu energie solara este o lampa de sine statatoare practica pentru a fi utilizata in diferite situatii de viata.

Datorita senzoriului Crepuscular, lampa este capabila sa economiseasca energie doarece se va aprinde doar cand afara este intuneric. Aceasta Lampa are la baza tehnologia luminilor Led care va ofera o lumina puternica si o rezistenta crescuta impotriva fenomenlor meteo, ea fiind rezistenta impotriva apei.

Datorita incarcarii direct de la soare, lampa solara de gradina va ofera lumina cu autonmie de pana la 12 ore. Creata special pentru utilizarea la exterior, aceasta este rezistenta la ploaie datorita gradului de protectie IP65. Pachetul include toate componentele si accesoriile pentru functionare, ramanand doar sa stabiliti locul unde va fi montat.

Acesta se incarca direct de la soare in timpul zilei si lumineaza pe timpul noptii. In pachet gasiti toate accesoriile necesare functionarii.

Bateria incorporata va fi incarcata in conditii normale de iluminare. Daca este complet incarcat, lampa va oferi o lampa stabila timp de 6-8 ore dupa oprirea alimentarii, rezolvand problema cauzata de intreruperea curentului.

Specificatii Tehnice:

– Carcasa corpului de iluminat este din ABS anti-oxidare de culoare neagra.

– Usor de instalat, impermeabil si durabil.

– Acumulator Li-ion 600 mAh (12Ah, 3.7v), durata de viata a acumlatorului fiind de 3-5 ani.

– Timp de functionare: 12H = 8Ah (pornire/oprire automata).

– Dimensiuni: 7.62x7.63x49  cm.

– Greutate: 230 g.

– Flux Luminos: 35 lm.

– Temperatura functionare: -20°C/+50°C.

– Senzor Crepuscular.

– Rezistent la apa (Nu este indicat ca acest corp sa fie amplasat intr-un loc cu nivel de umiditate ridicat si constant).

– Panoul solar trebuie sa fie amplasat acolo unde poate primi direct lumina solara la intensitate maxima, iar viata de functionare este estimata la 10 ani..

– Culoare: Negru

Termeni si conditii:

Termen de livrare: 2-3 zile lucratoare, de la confirmarea comenzii;

Plata se va face ramburs, curierului la primirea comenzii .

Comenzile cu mai multe produse, sunt livrate intr-un singur colet si veti plati doar o singura taxa de transport.

Comenzile de jucarii sunt de la furnizori diferiti si uneori nu pot fi puse in acelasi colet. Daca sunt de la furnizori diferiti taxa de transport se achita separat la fiecare furnizor.

Prin trimiterea comenzii, declari ca esti de acord cu termenii si conditiile de pe site, care se aplica tuturor ofertelor/produselor de pe site.


Cost livrare:

20 lei/ 5 kg  national, pe colet, indiferent localitate

La coletele ce depasesc 5 kg se adauga suplimentar 2 lei / kg 


Drept de retur:

Drept de retur 14 zile de la livrare, conform OUG 34/2014

Termen de rezolvare: aproximativ 14 zile  lucratoare

Returul se face simplu, prin solicitare de retur pe site accesand Suport Clienti/ Returnare Produse  

Costul returului sau inlocuirii va fi suportat de produsredus.ro  doar daca produsul trimis este defect, neconform sau este altul fata de produsul comandat.


In caz contrar costul de transport va fi suportat de client, conform legislatiei in vigoare! Restituirea valorii comenzii se va face exclusiv in contul bancar indicat de client.